Zoeken

Kopen Huren
ZOEKEN

Log-in

LOG-IN

Nog geen lid?

Registreer nu!

Wist je dat

2dehandsmotorhome.be bied u het grootste aanbod in 2dehands motorhomes

Uw motorhome, caravan of stacaravan financieren.


Met een financiering wordt bedoeld dat de bank het volledige of gedeeltelijke bedrag van de aankoop van je motorhome, caravan of stacaravan voorschiet. Er bestaan mogelijkheden die zeer populair zijn bij de particulieren en zelfstandigen, u kan gaan financieren tot 120 maanden en ook leasing en of renting behoord tot de mogelijkheden, deze laatste dan wel voor zelfstandigen, bedrijven vrije beroepen, etc.. Natuurlijk zal u nu meer gaan betalen voor uw motorhome, caravan of stacaravan maar er zijn ook enkele voordelen aan:


1. Uw betaling wordt gespreid over verschillende maanden en je kan zelf gaan bepalen hoeveel je maandelijks wil aflossen.
2. U  hoeft geen vaststaand kapitaal los te maken, u behoud uw eigen kapitaal tegen onvoorziene omstandigheden.
3. U kan uw droom aankopen en niet echt wakker te liggen van uw maandelijks kost.
4. U hebt misschien de mogelijkheid om een hogere kwaliteit aan te kopen daar uw budget iets ruimer wordt.
Er zijn enkele gespecialiseerde financiële instellingen die u hiermee kunnen verder helpen, ook kan u altijd terecht bij een erkende motorhome dealer bij u in de buurt, u kan op onze site verschillende specialisten terugvinden.


Deze informatie is enkel indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden.