Zoeken

Kopen Huren
ZOEKEN

Log-in

LOG-IN

Nog geen lid?

Registreer nu!

Wist je dat

2dehandsmotorhome.be de 1ste site is voor het aanbieden en zoeken van een 2dehands motorhome,caravan,stacaravan

Verzekering voor uw motorhome, caravan of stacaravan.

Een verzekering voor een motorhome is niet duur, het is daarentegen wel belangrijk dat je je motorhome goed verzekert, we zijn tenslotte als snel op baan met een groot kapitaal.
Men moet er bij stilstaan dat een nieuwe motorhome al snel tussen de 30.000 € en de 60.000 € kost, wat betreft een tweedehands motorhome kan je deze terugvinden in verschillende prijscategorieén. Een motorhome behoud ook zeer goed zijn waarde, vandaar dat het zeker aangeraden is om een omniumverzekering af te sluiten, indien men een ongeval tegenkomt staat men direct met hoge kosten. Deze verzekering kan dit mooi dekken, wat de prijs betreft van een omniumverzekering moet men rekening houden met een bedrag van ongeveer een 650 euro ( afhankelijk van de waarde en van de kilowatt van de motor van de motorhome ). Een wettelijke burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering zal ongeveer een 180 € zijn op jaarbasis. Er zijn enkele specialisten op de Belgische markt die u voordelige tarieven kunnen aanbieden, deze kan u op onze site terugvinden.
Ook voor caravans en stacaravans kan u bij deze makelaars terecht.

ruwelkalogo

Deze informatie is enkel indicatief en wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden.